Om mig

Hvad kan jeg?

Igennem forskellige jobs – både lønnede og ulønnede – har jeg opbygget erfaring med flere ting:

 • Community management: Jeg har været med til at opbygge online communities med markante resultater.
 • Annoncering på sociale medier: Jeg har lavet målrettede annoncer på LinkedIn og Facebook.
 • Digitalt content: Jeg har god erfaring med artikler til hjemmesider og blogs samt kreativt indhold til Snapchat.
 • WordPress og nyhedsbrev: Jeg har været med til at udvikle en hjemmeside i WordPress (design, indhold, SEO) og er erfaren bruger af mailpoet og mailchimp.
 • Digitale værktøjer: Google Analytics, SEO i WordPress, Podio, Buffer, Tweetdeck, Facebook Page Manager og Power Editor, Iconosquare, Hootsuite og IFTTT.
 • Events: Jeg har organiseret deltagelse på Science in the City festivalen i 2014, deltagelse på Folkemødet på Bornholm i 2015 og igen i 2016 og jeg står bag Yelp-klubben “Yelp Smagsdommerne”.

Hvad er jeg bedst til?

Her får du en top tre over de ting, som jeg er bedst til og eksempler på erfaring (du kan også hoppe over her og læse caseeksempler):

 • Community management
  Eksempel: tipKBHs Instagram. Siden september 2015 har jeg opbygget et community og kontoens følgere er vokset fra 80 til over 1450. Mange Instagrammere – både store og små, privatpersoner og virksomheder – har taget #tipkbh til sig og nu ligger der over 3.400 bidrag på #tipkbh.
 • Events
  Eksempel: Folkemødet på Bornholm i 2015. I forbindelse med min praktik hos GTS-foreningen stod jeg som projektansvarlig for alt fra konceptudvikling, kontakt og dialog med strategiske samarbejdspartnere og deltagere, praktiske foranstaltninger (telt, inventar, tilladelser) og kommunikation herunder presse, hjemmeside, Twitter, LinkedIn og Periscope op til, under og efter Folkemødet. Her kan du se en Storify om GTS-nettets deltagelse på Folkemødet 2015.
 • Digitalt content
  Eksempel: Gæste-snapchatter for RUST. I forbindelse med specielle koncerter på det københavnske spillested har jeg været gæste-snapchatter på kontoen rustkbh. Efter én story-opdatering voksede kontoens venner med 70 % og ca. 85 % af kontoens venner kiggede med fra start til slut.

Jeg har altid mobilen i hånden – så fang mig

Du kan finde mig på alverdens SoMe platforme som metts_fro – især Twitter.

Og så lidt om hvad jeg bruger fritiden på

Jeg nørder med digitale nyheder, tech-stof og internetkultur. Jeg synes at Big Data, Internet of Things og memes er noget af det fedeste i verden.

Når jeg skal have sved på panden, er det yoga- og løbetøjet, som jeg trækker i.

Som du nok allerede har gættet ud fra mit speciale, så er jeg københavner med stort K. Det betyder, at jeg altid er på jagt efter de nye steder og tager til så mange musik- og kulturevents i byen som muligt. Det har udmundet sig i mange anmeldelser på Yelp.

Jeg taler flydende spansk – både i kraft af min uddannelse og to ophold på 6 måneder i hh. Tarragona i Spanien og Viña del Mar i Chile. Desuden har jeg backpacket halvanden måned i Sydamerika. Samlet set har jeg besøgt 5 verdensdele.

Sammen med Anita er jeg berømt (og berygtet) på Twitter for at elske GIFs.